понеділок, 4 грудня 2017 р.

Добро лікує душу

Криниця без джерела – це не криниця,
І колос – це не колос без зерна
Без доброти душа – то є безкрила птиця,
Не заспіває жайвором вона.
На календарі грудень, і в перші дні зими вся країна відзначає Міжнародний день інвалідів. Це справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми з інвалідністю, що потребують захисту та підтримки. Люди з особливими потребами – це не просто категорія людей. Це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти, і хто допомагає.
1 грудня до стаціонарного відділення для постійного або тимчасового проживання осіб похилого віку та інвалідів завітали працівники Арбузинської районної бібліотеки для дітей разом з учнями 4-Б класу НВК «Пролісок» ( класний керівник Єсауленко І.М.) на свято доброти «Тепло сердець даруємо вам», щоб віддати свою шану і повагу людям, за спиною у яких великий віковий і життєвий шлях.
З теплими словами до присутніх звернулися бібліотекарі Середенко А. та Ляпало С. Вони щиро зичили всім і кожному міцного здоров’я, тепла, любові й поваги. Для підопічних з концертною програмою виступили школярі, які подарували свою любов через поетичну  творчість. Готуючись до свята, діти намалювали малюнки та виготовили паперових Янголів Добра, яких подарували мешканцям відділення під час свята.

Після таких заходів чітко усвідомлюєш, що не єдиним хлібом живе людина! І що добра посмішка, лагідне слово відігріває серця підопічних і подібне спілкування необхідне у їхньому непростому повсякденні.

Немає коментарів:

Дописати коментар