середа, 16 травня 2018 р.

Я люблю свою сім’ю

16 травня до Міжнародного дня матері та Міжнародного дня сім’ї в Арбузинській районній бібліотеці в дружньому родинному колі «Я люблю свою сім’ю» відбулася зустріч трьох родин із селища Арбузинка, працівників центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та працівників бібліотеки.
Спочатку бібліотекарі Ляпало С.М. та Онищенко К.А. розповіли присутнім про історію та традиції святкування Дня Матері та Дня сім’ї в Україні та в світі. Директор Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді  Шевчук Юлія Володимирівна закликала всіх присутніх гостей та учасників заходу любити своїх матерів, шанувати їх, зберігати та примножувати родинні традиції, побажала всім  здоров’я, злагоди, сімейного затишку та добробуту.
А потім ведучі представили кожну з присутніх родин, їх уподобання, традиції, улюблені страви: це родина Невертій Олени Миколаївни  та Валерія Анатолійовича з їх трьома синочками Стасом, Максимом та найменшим Ярославом; родина Катрук Олени Сергіївни та Федіна Григорія Миколайовича має трьох неповнолітніх дітей Сергія, Олега та Лесю; родина Сердюк Ірини Миколаївни та Дубина Едуарда Миколайовича виховують  сина  Віталія та доньок Каріну і Вікторію.
Хоча на заході були присутні не всі члени родин, але дітки  та їхні матусі з честю відстояли свої родини, взявши активну участь у конкурсах «Продовжи прислів’я», «Народна мудрість про маму, родину», «Чарівні слова», вікторині «Впізнай казку», «Я все на світі знаю». Діти читали вірші про маму, гідно розповіли про  свій родовід, створивши кожний своє родинне дерево.
Ніжні, мелодійні пісні про маму та родину звучали у виконанні працівників районного Будинку культури Зайцевої Т.М., Артюх Р.О., Воробйова  М.О.
На кінець свята всі присутні частувалися чаєм із солодощами та мали змогу  передивитися літературу з тематичної викладки «Мама-оберіг сім’ї».

Немає коментарів:

Дописати коментар