вівторок, 8 травня 2018 р.

…А спомин пам'ять береже

З нагоди Дня пам'яті і примирення, 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та з метою вшанування подвигу звитяжців старшого покоління, увічнення пам’яті жертв війни, а також консолідації суспільства та утвердження ідеалів миру, в бібліотеках району відбулися пам'ятні патріотичні заходи, оформлено книжково-ілюстративні виставки та викладки літератури.
8 травня з бібліодесантом «Мужності немає забуття» до стаціонарного відділення Територіального  центру соціального обслуговування Арбузинського району завітали учні 2-го класу НВК «Пролісок» (клас. керівник Тищенко Л.М.) разом з працівниками районної бібліотеки.
Спочатку бібліотекарі Ляпало С.М. та Онищенко К.А. розповіли про основні підсумки, уроки, історичне значення Другої світової війни для українського народу та світової цивілізації, вшанували полеглих і живих ветеранів, які своєю кров’ю відстояли нашу свободу. Також було представлено літературу з тематичної викладки «Свято, що гуртує покоління».
 У виконанні юних патріотів Омельченко Д, Омельченко Я., Висоцької А., Нікуленко А., Багдасарян А. та Кутової Д. прозвучали вірші, які допомагають сучасному поколінню усвідомити велич подвигу, героїзму, мужності, сприяють вихованню патріотичного духу та любові до рідної землі, збереження пам’яті про героїчний подвиг українського народу у Другій світовій війні. Наостанок  діти подарували підопічним центру людям похилого віку та інвалідам квіти та малюнки з побажаннями здоров’я, миру та злагоди.

Немає коментарів:

Дописати коментар