середа, 7 листопада 2018 р.

Разом з книгою відкриваємо світ

5 листопада було гамірно в дитячій бібліотеці. На гостину завітали дошколята старшої групи «Веселка» дитячого садочка НВК «Пролісок»  разом із своїм вихователем Солдатовою В. І. та помічником вихователя Стратієнко Л. І. на бібліодесант: «Дитяча бібліоняня – маленьким читачам».

Радо і гостинно зустріла своїх маленьких відвідувачів бібліотекар Середенко А.В. Малюки уважно слухали казку Марії Смирнової «Про поїзд, який всюди поспішав», погрались іграшковою залізницею, якою люб’язно поділився Онищенко Данилко. А потім «веселий потяг» повіз пасажирів, зупиняючись на станціях: «Казкова», «Складальна», «Зоологічна», «Спортивна». Дітки дружно відгадували загадки, були активними та проявили неабиякі знання. Під час проведення казкової вікторини складали пазлики відомих казок, пограли в рухливу гру «Попади в ціль»…
Потяг довіз своїх пасажирів до кінцевої зупинки «Сюрпризна», на якій «провідник потягу» нагородив всіх солодощами. Спілкування з дітьмивідбувалося в атмосфері веселого настрою, посмішок та позитивних емоцій.
А потім маленькі відвідувачі жваво цікавились новими книжками та журналами з книжково-ілюстративної виставки «Країна пригод».

Знайомство з бібліотекоюперетворилось на справжнє свято. Веселі, щасливі дітки повертались до дитячого садочку, де на них чекав смачний обід.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар