вівторок, 16 жовтня 2018 р.

Захистимо Україну!

11 жовтня з нагоди Дня захисника́ України та Дня Українського козацтва до Арбузинської районної бібліотеки на історичну подорож  «Мужність і відвага крізь віки» завітали учні 6-а класу Арбузинської ЗОШ № 2 ім.Т.Г.Шевченка разом із вчителем історії Михайлик Н.І.


Спочатку ведучі Онищенко К. та Бугай А. розповіли передісторію свята, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. Згадали всі етапи розвитку нашого славетного війська, хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих героїв, які віддали своє життя за Вільну Україну від найдавніших часів до сьогодення.

Конкурсна частина заходу змусила юних козаків добряче попрацювати: дві команди «Хортиця» та «Чайка» завзято змагалися у силі, спритності, швидкості, кмітливості. За підсумками журі перемогла команда «Хортиця».Сучасні юні козаки довели, що гідні слави своїх предків.

Патріотичні пісні прозвучали у виконанні працівників районного Будинку культури.

До уваги присутніх було представлено літературу з експрес-викладки «На захисті єдиної України», книжково-ілюстративної виставки «Козацька держава – наша гордість і слава» та матеріли виставки-панорами «Герої АТО: знати поіменно».

Тож зі святом вас, дорогі наші захисники України! Слава Україні! Героям Слава!



Немає коментарів:

Дописати коментар