четвер, 5 жовтня 2017 р.

До Всеукраїнського дня бібліотек

До Арбузинської районної бібліотеки для дітей на день відкритих дверей « Бібліотека – чудо, бібліотека – клас, вона завжди чекає на нас » завітали дітки з молодшої та середньої груп ДНЗ «Пролісок», майбутні користувачі бібліотеки.

Бібліотекарі Середенко А.В. та Ляпало С.М. провели для малечі екскурсію дитячою книгозбірнею. Знайомство було незвичайним, загадковим і казковим. Діти дізналися про книжки кожного відділу бібліотеки, переглянули дитячі журнали та газети, які передплачує бібліотека, в Центрі вільного доступу до мережі Інтернет мали змогу переглянути найулюбленіші мультфільми, літературний калейдоскоп під назвою «Казка в гості поспішає» допоміг пригадати дітворі добрі та мудрі казки та їх героїв, а на сам кінець настільний ляльковий театр запросив дітей до перегляду казки «Колобок».
Учні 2 – А класу НВК «Пролісок» з класним керівником Тищенко Л.М., завітавши до бібліотеки, прийняли участь у літературній вікторині «Чи знаєте ви казки та їх героїв?» Розділившись на дві команди «Знайки» та « Всезнайки», юні користувачі згадали українські народні казки «Коза – дереза», «Солом’яний бичок», «Котик і півник», «Лисичка – сестричка» та ін. Відповідаючи на питання казкової вікторини, діти показали добрі знання казок, ерудованість, увагу, творчу уяву,  пізнавальний інтерес, пам’ять, цікавість, любов до книги. Кращих знавців казок було нагороджено призами – книгами.  У читальній  залі бібліотеки для юних користувачів було оформлено книжкову викладку «Казка + Пригода = читаю з насолодою».

Немає коментарів:

Дописати коментар