четвер, 5 жовтня 2017 р.

Добром зігріте серце

Піклування про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними своєї землі. Щороку в усьому світі 1 – го жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку.

Напередодні свята вшанування людей похилого віку Арбузинська районна бібліотека для дітей разом з учнями 4 – А класу НВК « Пролісок » ( клас. керівник Гнєдаш  Н.О. ) завітали до відділення стаціонарного догляду для людей похилого віку та інвалідів ТЦСО на свято доброти « Добром зігріте серце », де їх гостинно зустріла  в.о. завідуючої відділенням Філіпцова Н.В. та заст. директора ТЦСО Опалюк Н.В.

Бібліотекарі  Ляпало С. М. та Середенко А.В. розповіли про значення цього свята, шанобливе ставлення до людей похилого віку. Присутні і діти із шаною згадували своїх бабусь та дідусів, розповідали  про свої почуття до них, про бажання бути співчутливими та допомагати їм у всьому. У виконані Кущанської Анжели прозвучав вірш « Якщо людина добра », а потімдіти подарували підопічним відділення власноруч виготовлених паперових голубів та листівки з побажаннями здоров’я, довголіття, добра та миру.

Немає коментарів:

Дописати коментар