середа, 14 лютого 2018 р.

Під знаком Купідона

14 лютого з нагоди дня Святого Валентина в Арбузинській районній бібліотеці для дітей вирувала романтична атмосфера. Приміщення прикрашали символи кохання: сердечки, янголи, квіти, повітряні кульки, які створювали гарний настрій усім читачам книгозбірні, а особливо учням 4 – А класу НВК «Пролісок» (кл. керівник Гнедаш Н.О.), для яких була проведена святково-розважальна програма «Подаруймо любов один одному».

Ведуча заходу Онищенко Катерина, бібліотекар відділу обслуговування центральної районної бібліотеки, познайомила четвертокласників з історією виникнення свята закоханих, розповіла, якими були перші «валентинки», зачитала уривки з віршів про кохання  В. Сосюри, В. Симоненко, Л. Костенко, І. Драча та інших.
Розважальну частину програми продовжила бабуся Яга (Середенко А.В., зав. відділом обслуговування районної бібліотеки для дітей). Діти спільними зусиллями створили велику «валентинку» і подарували лісовій гості. Чи може бути щось миліше від «валентинки», виготовленої з великою любов’ю маленькими рученятами?
А далі школярі потрапили в захоплюючу пригоду з завданнями, які були направлені на доказ того, що добро завжди перемагає зло. Кожен бажав якнайкраще проявити себе, показати свої вміння, спритність та неймовірну силу дружби. Діти склеювали «розбиті» серця, відшукуючи «Літературні пари», мандрували доріжкою «ласкавих» слів, складали пазли «Палаюче серце», танцювали танок з повітряними кульками, Принци відшукували своїм Попелюшкам загублені черевички та виконували інші завдання.
Також для читачів книгозбірні була представлена книжкова виставка «Серце, що кохає», де всі бажаючі мали змогу ознайомитися із всесвітньовідомими творами про найпрекрасніше почуття у світі – Любов.

Щирі посмішки та сяючі оченята – ось чим була наповнена сьогодні книгозбірня. І наостанок бібліотекарі побажали своїм читачам, щоб у їх серцях завжди перемагало добро і кохання. І кохання було щасливим, світлим, чистим і радісним.

Немає коментарів:

Дописати коментар