понеділок, 20 лютого 2017 р.

«Ти наше диво калинове, кохана материнська мова»

21-го лютого всі народи Землі відзначають Міжнародний день рідної мови. І кожен громадянин будь-якої країни відчуває свою приналежність до свого народу, народності, нації.
20 лютого в Арбузинській районній бібліотеці для дітей до Міжнародного дня рідної мови  відбулося свято мови «Ти наше диво калинове, кохана материнська мова», на яке завітали гуртківці «Літературного краєзнавства» Садівської ЗОШ з керівником Кущовою В.І. Глядачами заходу стали учні 4-А класу НВК «Пролісок» з класним керівником Фоменко Т.В. та методист районного відділу освіти Старченко Н.І.
Спочатку бібліотекарі Середенко Алла та Ляпало Світлана у вступному слові розповіли учням про значення рідної мови та українського слова в житті кожної людини. А потім гуртківці показали літературно-музичну композицію, присвячену нашій рідній українській мові. У їх виконанні звучали вірші та пісні про українську мову та Україну. Допомагала учням співати Кобець Леся, директор Садівського сільського Будинку культури. На кінець свята дівчатка виконали український танок. Ведучі та всі виступаючі були вдягнені в гарні вишиті українські костюми. Для користувачів бібліотеки в читальній залі оформлено тематичну викладку «Мова – то серце народу».

Немає коментарів:

Дописати коментар