четвер, 1 червня 2017 р.

До Міжнародного дня захисту дітей

1 червня, у Міжнародний день захисту дітей гостинно відчинила двері для малечі Арбузинська районна рабібліотека для дітей, запросивши на свято дитинства " Нехай же стане днем дитини у всьому світі кожен день!"підопічних районного реабілітаційного центру для дітей – інвалідів.
Спочатку ведучі заходу Середенко Алла та Онищенко Катерина в урочистій частині розповіли дітям історію свята. Віршовану композицію, приурочену Дню захисту дітей, представили учні загальноосвітніх шкіл селища та НВК «Пролісок».
Почесні гості Деменко Ірина Леонідівна, начальник служби у справах дітей РДА та Шевчук Юлія Володимирівна, директор районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді побажали всім діткам міцного здоров’я, гарного настрою, побільше сміху, радості. Вручили дітворі подарунки та  запропонували пригоститися солодощами, люб’язно наданими районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.
Дзудзело Микола Олексійович, голова  районного товариства інвалідів привітав маленьких гостей свята  з Днем захисту дітей та відзначив Дипломом та подарунком  за участь у літературно – пісенному фестивалі для людей з особливими потребами «Самоцвіти Арбузинщини» Россола Андрія. Долінська Світлана Михайлівна, директор Арбузинської централізованої бібліотечної системи нагородила Дипломом та подарунком Коваленка Дмитра за активну участь у Всеукраїнському сімейному конкурсі  «Книга пам’яті мого роду».
А далі на дітей чекав сюрприз – до них в гості завітали «мультяшні» герої із популярного серед дітвори мультика «Маша та Ведмідь». Цього дня  Маша (Воронок Влада) була чемна, турботлива, «лікувала» дітей цукерками, допомагала Ведмедю (Середенко Алла)  проводити для дітвори веселі ігри, конкурси та забави: «Бажалки», «Спіймай рибку»,  « Веселі перегони», «Золоте яєчко», «Зірковий автограф»,  разом співали пісень. Потім всі, ставши в коло, через долоньки передавали один одному добро, зробивши висновок: будеш творити добро – будеш щасливим! Найактивніші читачі бібліотеки подарували вихованцям реабілітаційного центру власноруч зроблені поробки на пам'ять.
Гарний настрій маленьким глядачам заходу подарували дитячі колективи та учасники художньої самодіяльності районного Будинку культури: ансамбль ложкарів «Стукотки», вокальний ансамбль «Промінчик»,  а Сідень Настя  прочитала  жартівливу гумореску.
Сподіваємося, що дітвора отримала заряд бадьорості, позитивної енергії та веселого настрою на все літо. Гарного всім відпочинку!
На час літніх канікул, які тільки розпочинаються, Арбузинська районна бібліотека для дітей підготувала для користувачів багато цікавого. На дітей чекають нові пригодницькі і фантастичні книги, казки, цікаві  дитячі журнали та газети. Тут можна поринути у віртуальний світ Інтернет та світ онлайн – ігор, переглянути мультфільми, зайнятись творчістю в майстер – классах,   взяти участь в конкурсах та розвагах. Запрошуємо до бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар