субота, 13 травня 2017 р.

Незгасаючий вогонь безсмертя

З нагоди відзначення Дня пам'яті та примирення - 8 травня та 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні - 9 травня,  в Арбузинській районній бібліотеці для дітей  для учнів 7 класу ЗОШ №1 ( кл.керівник Живанова Г.О.) 4 травня відбувся вечір –зустріч «Війна… А більше слів не треба».
Під час заходу бібліотекарі Середенко Алла та Ляпало Світлана  познайомили школярів  зі сторінками історії періоду Другої світової війни та роками окупації в Україні, героїчними подвигами наших дідів та прадідів.
Запрошені гості  Алефіренко Р.Я., голова Арбузинської районної ради організації ветеранів та учасники Другої світової війни Калайда І.Д. та Слівінський Л.Г. розповіли семикласникам про стійкість, мужність і самовідданість їхнього покоління на полях битв  і на трудовому фронті в ім'я перемоги над нацизмом, про антигуманну сутність тоталітарних режимів та важливість не повторення їхніх злочинів у ХХІ ст.
 На заході  згадали й бійців АТО, які загинули при виконанні військового обов’язку, захищаючи рубежі нашої держави. Вшанували  хвилиною мовчання тих, хто звеличив нашу землю, тих, завдяки кому наше життя зігріте сонячним сяйвом і безхмарною, мирною блакиттю небес.
Також присутні мали змогу переглянути  тематичну книжково-ілюстративну викладку «Вогонь війни у пам’яті народній », матеріали якої розповідають про тих,  хто загинув за мир, свободу і спокій нашої держави.
Захід  супроводжували  музичні  номери  воєнної  тематики у виконанні працівників районного Будинку культури.
 Закінчилось вшанування традиційним покладанням квітів до Меморіалу загиблим односельцям.
Слава Ветеранам ! Воїнам АТО ! Українським   Воїнам усіх поколінь і усіх часів !

Немає коментарів:

Дописати коментар