понеділок, 29 травня 2017 р.

Бібліотечне асорті « Читайте і відпочивайте разом з нами »

25 травня, підтримуючи регіональну акцію « Бібліотечні сутінки », у вечірню районну книгозбірню для дітей на бібліотечне асорті « Читайте і відпочивайте разом з нами » завітали юнаки і дівчата, учні 6 – 9 класів загальноосвітніх шкіл селища ( кл. керівники Панкова А.Ю., Коробко О.В., Лаврик Л.І. ).
Безліч цікавинок і інтриг чекало на гостей. Спочатку, щоб потрапити до « книжкового королівства », Гном ( Ляпало С.М. ) запросив дітей взяти участь у випробуваннях – відгадати букви паролю і знайти ключ від дверей королівства. За вказаним маршрутом діти з гідністю пройшли всі завдання, і відгадавши пароль « Ми любимо читати ! », потрапили до бібліотеки, де на них чекала « Книжкова королева » ( Середенко А.В. ), запросивши гостей добре відпочити, розважитися та поповнити свій багаж знань.
Свою начитаність, ерудованість та кмітливість діти проявили, взявши участь у різноманітних конкурсах та завданнях, пов’язаних з книгою і бібліотекою: « Поле чудес », « Літературний редактор », « Казковий алфавіт », « Найрозумніший », « Що ? Де ? Коли ? », « Загадковий лабіринт ». Найактивнішими учасниками конкурсів стали Тіхонова Ксенія, Завадський Максим, Жардан Євген та Корабльов Владислав. Також всі бажаючі взяли участь у майстер – класі « Умілі ручки » із виготовлення аплікацій з вовняних ниток, які на 1 червня до Міжнародного дня захисту дітей будуть подаровані дітям – інвалідам з районного реабілітаційного центру.
Час для підлітків пролетів непомітно, залишивши в їх душах лише приємні спогади, веселий настрій, відчуття прилучення до прекрасного, пізнавального, корисного, і насамперед, до книги.

Немає коментарів:

Дописати коментар