неділя, 28 травня 2017 р.

« Скарби моєї родини »

25 травня з нагоди Міжнародного дня сім’ї до Арбузинської районної бібліотеки для дітей на сімейне свято « Скарби моєї родини » було запрошено родину Куценко з села Новоселівки. Познайомитися з багатодітною родиною завітали учні 5 класу Арбузинської ЗОШ №1, також в заході взяли участь директор Арбузинської централізованої бібліотечної системи Долінська С.М., директор районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Шевчук Ю.В. та фахівець з соціальної роботи Дроботун Л.М.
Сім’я Василя Івановича та Людмили Інокентіївни виховує четверо власних та п’ятеро прийомних дітей, є вже і маленька онука. Це родина, де легко вирішуються побутові та життєві проблеми, де для кожного з її членів домашні обов’язки – це радість і задоволення, де батьки вчать дітей доглядати за будинком, речами, готувати, шити, в'язати, працювати в полі та на домашньому городі. Спочатку ведучі заходу Середенко Алла та Ляпало Світлана познайомили присутніх із всіма членами родини, розказали про вподобання кожного. А потім маленькі артисти порадували присутніх своїми талантами: декламували вірші, співали, танцювали, показали  уривок з казки про царівну на новий лад. Спільна творчість допомагає згуртувати родину, в якій панує повага, взаєморозуміння і любов. Скільки гарних і теплих слів діти присвятили своїй родині, татові, мамі, її невтомним, ніжним і працьовитим рукам. Дзвінкими оплесками нагородили глядачі юних талантів.
Тільки любляча людина здатна взяти на виховання дітей, які залишилися без батьківської турботи і ласки. Світланою Михайлівною від районної бібліотеки було вручено подяку прийомній мамі Людмили Інокентіївні за виховання дітей, активну громадську позицію, участь у заході та з нагоди Міжнародного дня сім’ї. Фахівці районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді зі словами щирої вдячності подякували прийомним батькам за взяту на себе відповідальність виховувати прийомних дітей, за їх турботу, побажали і батькам, і дітям, міцного здоров'я, добра, сімейного затишку та нагородили родину пам'ятними подарунками.

Немає коментарів:

Дописати коментар